Sport

Liten annonse
    Kalvå om utfordringene: – Jeg ble for tynn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:11.51)
    Langrennsløper Anne Kjersti Kalvå slo for alvor igjennom under VM i Planica i 2023, men under forrige sesong gikk det ikke på skinner. Til VG åpner hun opp om utfordringene. – Det ble for mye for tidlig. Jeg var så ivrig på å ta steget videre. Jeg ble for tynn og spiste for lite. I kombinasjon med for mye trening, at jeg holdt på med alt annet rart, så ble jeg en slags maskin som bare skulle gå videre, forteller Kalvå til avisen. – Det funket frem til skadene dukket opp og ting ble tyngre. Du får ikke svi for det før noen måneder senere. Men da har du allerede holdt på for lenge, legger hun til. 32-åringen forteller at det nå går mye bedre og målet for neste sesong naturligvis er VM på hjemmebane i Trondheim.

Ord sky bassert på artikkel: 938826
utfordringene - Langrennsløper - Kjersti - igjennom - Planica - forrige - skinner - kombinasjon - trening - forteller - skadene - måneder - allerede - åringen - naturligvis - hjemmebane - Trondheim -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »