Storseier for Deila
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. september 2020 KL:10.21)
    Ronny Deila og New York City FC fikk en pangstart og vant til slutt 4–0 hjemme mot FC Cincinnati i MLS lørdag. Alexandru Mitritas scoring etter bare 30 sekunder la grunnlaget for en storseier i hjemmekampen. Senere i første omgang skulle svenske Anton Tinnerholm doble ledelsen for Deilas lag, før Mitrita scoret sitt andre mål og sørget for 3–0-ledelse til pause. Jesus Medina fastsatte sluttresultatet til 4–0 kort tid før slutt. – Vi var mer effektive i dag enn i de forrige kampene. Vi scoret tidlig, og det gjør det selvsagt lettere å score flere. Dette var et nytt steg i riktig retning, sa Deila på pressekonferansen etter kampen. New York City har vunnet seks av sesongens 14 kamper og er oppe på 5.-plass i MLS` østre avdeling. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 577442
Storseier - pangstart - Cincinnati - Alexandru - Mitritas - scoring - sekunder - grunnlaget - storseier - hjemmekampen - svenske - Tinnerholm - ledelsen - fastsatte - sluttresultatet - effektive - forrige - kampene - selvsagt - lettere - retning - pressekonferansen - sesongens - avdeling -