Bayern kontrollert til finale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. februar 2021 KL:20.56)
    Robert Lewandowski scoret begge målene da et toppet Bayern München-lag slo Al Ahly 2-0 i semifinalen i fotball-VM for klubblag. Den polske stjernespissen ble matchvinner etter 16 minutter, da egyptiske Al Ahly måtte gi etter for Bayern-presset. Lewandowski fikk en fin pasning fra Serge Gnabry, vendte av en forsvarer og satte inn 1-0. Det tyske mesterlaget dominerte kampen, men klarte ikke å score før det var spilt 85 minutter. Igjen var Lewandowski frampå, denne gang med hodet. Han fikk umarkert stange inn Leroy Sanés innlegg ved bakre stolpe. Seieren sender Bayern til finalen i klubb-VM mot mexicanske Tigres torsdag. Tigres slo Palmeiras fra Brasil i semifinalen søndag. VM for klubblag spilles i Al Rayyan i Qatar. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 621992
kontrollert - Lewandowski - München - semifinalen - fotball - klubblag - stjernespissen - matchvinner - minutter - egyptiske - presset - pasning - forsvarer - mesterlaget - dominerte - umarkert - innlegg - Seieren - mexicanske - torsdag - Palmeiras - spilles -