LSK-oppturen fortsetter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. juni 2021 KL:19.57)
    Thomas Lehne Olsen var tungen på vektskålen med sine to mål da Lillestrøm tok tre sterke poeng mot Tromsø i Eliteserien søndag. Kampen endte 2-1. Lillestrøm fikk en pangstart og tok ledelsen etter bare et drøyt minutts spill. Igoh Ogbu headet på tvers i feltet og fant Thomas Lehne Olsen, som på akrobatisk vis brassesparket ballen i mål fra ti-elleve meter. – At han i det hele tatt har frekkhet til å prøve på det der, det er helt rått. Et helt sykt mål, sa Discovery-ekspert Eline Torneus. Lagene var like langt etter 26 minutter. Unggutten August Mikkelsen skjøt et frispark via muren og i mål til 1-1. Like etter pause gikk LSK opp i 2-1, etter en bisarr scoring. Tromsø-målvakt Jacob Karlstrøm bommet fullstendig på et utspark, og skjøt ballen i leggen til forsvarsspiller Felix Winther og i beina på LSKs Ifeanyi Mathew. Mathew sentret til Lehne Olsen, som hadde få problemer med å sette ballen i mål. Det var hans fjerde mål denne sesongen. Det ble også det siste målet i kampen. Dermed vant LSK 2-1. Tapet gjør at Tromsø står med en uavgjort og to tap på Alfheim så langt denne sesongen. For Lillestrøm sin del var det den først seieren på bortebane denne sesongen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 659522
oppturen - fortsetter - vektskålen - Lillestrøm - Eliteserien - pangstart - ledelsen - minutts - akrobatisk - brassesparket - frekkhet - Discovery - ekspert - Torneus - minutter - Unggutten - Mikkelsen - frispark - scoring - målvakt - Karlstrøm - fullstendig - utspark - forsvarsspiller - Winther - Ifeanyi - sentret - problemer - sesongen - uavgjort - Alfheim - seieren - bortebane -