Sport

Liten annonse
    Slagsmål i fotballturnering – Norway Cup er godt forberedt: – Har hatt situasjoner som ligner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:13.02)
    Under fotballturneringen Gothia Cup i Sverige oppsto det voldshendelser, som rammet både spillere og voksne. Arrangørene av Norway Cup mener de er godt forberedt før turneringen settes i gang på Ekebergsletta til helgen. – Testosteron og fotballspill har en tendens til å ta litt av, og vi har hatt situasjoner som ligner litt på det som skjedde i Gothia, der lag eller tilskuere barker sammen, sier Pål Trælvik, generalsekretær i Norway Cup til NRK. Etter kvartfinalen i gutteklassen under Gothia Cup, angrep et fransk lag sine amerikanske motstandere. Det resulterte i et masseslagsmål. Dramatikken utviklet seg til flere angrep med sparking, kvelertak og slag. Hendelsen har vært en påminner for arrangørene i Norge, som har erfaring med slike situasjoner også på Ekeberg. – Vi løser dette med god hjelp av politiet, som har ansvaret for sikkerhet i en sånn sammenheng. Vi har mye politi til stede for å ta høyde for alle mulige eventualiteter, men det er kun unntaksvis at det skjer, sier Trælvik. I tillegg har de ekstra bemanning, i form av sivile observatører, som er til stede ved mistanke om at uønskede hendelser kan oppstå. Norway Cup starter førstkommende lørdag.

Ord sky bassert på artikkel: 758532
Slagsmål - fotballturnering - forberedt - situasjoner - fotballturneringen - Sverige - voldshendelser - spillere - Arrangørene - Ekebergsletta - Testosteron - fotballspill - tendens - skjedde - tilskuere - Trælvik - generalsekretær - kvartfinalen - gutteklassen - amerikanske - motstandere - resulterte - masseslagsmål - Dramatikken - utviklet - sparking - kvelertak - Hendelsen - påminner - arrangørene - erfaring - politiet - ansvaret - sikkerhet - sammenheng - eventualiteter - unntaksvis - tillegg - bemanning - observatører - mistanke - uønskede - starter - førstkommende -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »