Sport

Liten annonse
    Hovland i delt ledelse i PGA-mesterskapet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:08.06)
    Viktor Hovland avsluttet dag 2 av PGA-mesterskapet i golf i Rochester på en delt 1.-plass med tre slag under par i andre runde. Hovland, som til nå har en delt 30. plass i 2021 som sin beste plassering i PGA-mesterskapet går inn i helgen i delt ledelse med Scottie Scheffler, ranket som nummer to i verden, og Corey Conners fra Canada. – Jeg er definitivt oppglødd før resten av helgen, sier nordmannen. Hovland har ennå ikke vunnet noen majorturneringer. – Jeg har hatt noen fine topp-15-plasseringer, men har ikke gjort meg bemerket helt i toppstriden, sier Hovland. – Jeg tror det har vært fordi jeg har vært litt ung og dum, og har prøvd meg på noen flagg jeg egentlig ikke skal gå for, selv om balltreffet mitt føles bra og det og det er lett å bare føle at jeg skal gå rett på og få en birdie her, legger han til. Hovland starter tredjerunden 20.40 lørdag kveld norsk tid.

Ord sky bassert på artikkel: 833574
Hovland - ledelse - mesterskapet - avsluttet - Rochester - plassering - Scottie - Scheffler - Conners - definitivt - oppglødd - nordmannen - majorturneringer - plasseringer - bemerket - toppstriden - egentlig - balltreffet - starter - tredjerunden -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »