Sport

Liten annonse
    Hovland tregt i gang på PGA-touren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:00.27)
    Viktor Hovland fikk ikke hvile lenge etter at det ble en delt andreplass i PGA-mesterskapet. Torsdag var det første runde i ukens turnering på PGA-touren i Texas og for Hovland uteble storspillet. Etter en tidlig bogey på hull to, ble det elleve par på rad. Birdie på hull 14 og 15 gjorde at han kom under par, men en dobbeltbogey på hull 16 gjorde at det til slutt ble en runde på 71 slag, ett slag over par. I skrivende stund ligger han med det på en delt 68. plass og står i fare for å ikke klare cuten etter de to første rundene. Engelskmannen Harry Hall har for øyeblikket en suveren ledelse etter en superrunde på åtte slag under par. Han har fire slag ned til de nærmeste konkurrentene.

Ord sky bassert på artikkel: 835277
Hovland - andreplass - mesterskapet - Torsdag - turnering - storspillet - dobbeltbogey - skrivende - rundene - Engelskmannen - øyeblikket - suveren - ledelse - superrunde - nærmeste - konkurrentene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »