Sport

Liten annonse
    Holter beste nordmann opp Fløyen - Ineos-dominans i Tour of Norway
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.39)
    Uno-Xs Ådne Holter var best av de norske rytterne på prologen i Tour of Norway, hvor målgang var lagt til toppen av Fløyen - i en slags miniutgave av VM-tempoen fra 2017. Ådne Holter var blant de første ute i løypa og satte tidlig en høy standard med tiden 14.55. Det var en tid som det lenge så ut til at kun Ineos-rytterne Ben Tulett og Magnus Sheffield klarte å slå. Med henholdsvis 14.28 og 14.29 var de to lagkameratene helt suverene og sørget for at Ineos har koblet grepet om sammenlagtseieren i rittet. Som siste startende skjøv imidlertid Attila Valter Holter ut av pallen med tiden 14.48. Tobias Halland Johannessen ble nummer syv på etappen, 31 sekunder bak Tulett.

Ord sky bassert på artikkel: 835529
nordmann - dominans - rytterne - prologen - målgang - miniutgave - tempoen - standard - Sheffield - henholdsvis - lagkameratene - suverene - sammenlagtseieren - startende - imidlertid - Halland - Johannessen - etappen - sekunder -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »