Hamburg knust av Stuttgart
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:22.59)
    Hamburgs mareritt i 2. Bundesliga ser ut til å fortsette. Fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av Stuttgart i kvalifiseringen. Returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at HSV skal vende torsdagens ydmykelse. Konstantinos Mavropanos ga Stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. På et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål. Stuttgart-spiss Sehrou Guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. Daniel Fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte Josha Vagnoman og Guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 837202
Hamburg - Stuttgart - Hamburgs - mareritt - Bundesliga - fortsette - direkte - opprykk - overtid - kvalifiseringen - Returkampen - hjemmebane - gjenstår - kommende - mirakel - torsdagens - ydmykelse - Konstantinos - Mavropanos - ledelsen - hjørnespark - Guirassy - misbrukte - straffespark - midtveis - Fernandes - Vagnoman - minutters - mellomrom -