Innbytter Berge i VAR-drama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.42)
    Sander Berge trodde han hadde servert Lyle Foster vinnermålet for Burnley etter 76 minutters spill mot Nottingham Forest. Men etter at VAR-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren. Dermed endte det 1-1 på City Ground i Nottingham mandag kveld. Zeki Amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da Callum Hudson-Odoi satte inn utligningen. På overtid skulle Lyle Foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny VAR-situasjon. Også denne gangen i hans disfavør. Han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue. Sander Berge startet på benken, men erstattet Jóhann Berg Gudmundsson i det 64. minutt.

Ord sky bassert på artikkel: 866865
Innbytter - servert - vinnermålet - Burnley - minutters - Nottingham - situasjonen - annullert - landslagsspilleren - Amdouni - gjestene - ledelsen - utligningen - overtid - disfavør - startet - erstattet - Gudmundsson -