Sport

Liten annonse
    Tour de France-vinner tviler på OL-deltakelse: – Forstår godt om jeg ikke blir tatt ut
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:07.34)
    Den doble Tour de France-vinneren Jonas Vingegaard er usikker på om han blir tatt ut på det danske sykkellandslaget til Paris-OL i 2024. Det melder NTB. Hver nasjon har kun fire plasser til landeveisrittet i neste års leker. – Jeg håper selvsagt at jeg blir tatt ut, men jeg blir ikke overrasket om jeg ikke blir det, erkjenner Vingegaard til nyhetsbyrået Ritzau. Dansken er klar på at han ønsker å delta, men landslagstrener Anders Lund har gitt han beskjed om at det ikke er sikkert ønsket blir oppfylt. – Han forklarte meg at det ikke er sikkert at han plukker meg ut, og det forstår jeg veldig godt. Jeg har alltid en drøm å delta i OL, men ruten i Paris passer meg ikke særlig godt. Det er mange gode ryttere i Danmark, og det er få plasser, fortsetter Vingegaard.

Ord sky bassert på artikkel: 883299
deltakelse - Forstår - vinneren - Vingegaard - usikker - sykkellandslaget - plasser - landeveisrittet - selvsagt - overrasket - erkjenner - nyhetsbyrået - Dansken - landslagstrener - beskjed - sikkert - oppfylt - forklarte - plukker - forstår - ryttere - Danmark - fortsetter -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »