Norges U21-landslag tapte mot Tyrkia
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:19.53)
    Norges U21-landslag hadde sjanser nok til å få med seg poeng fra EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia, men et effektivt hjemmelag vant 2-0. Særlig etter pause hadde det norske laget mange gode muligheter, men avslutningene var ikke gode nok. Daniel Karlsbakk, Christos Zafeiris, Elias Melkersen og Halvor Opsahl hadde store muligheter uten å lykkes. Tyrkia tok ledelsen i det 30. minutt da Cihan Çanak slo et innlegg som gikk rett i mål. Erencan Yardimci gikk opp for å heade i duell med Opsahl, men nådde ikke ballen. Det lurte keeper Sander Tangvik. Ledelsen ble doblet i det 64. minutt, med de samme tyrkiske spillerne i hovedrollene. Çanak ble spilt fram på høyresiden, vant en duell med Fredrik Oppegård og avanserte til dødlinja før han slo skrått ut. Tangvik hadde hånden på ballen, men greide ikke å hindre at ballen fant hodet til Yardimci, som nikket inn. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 884845
landslag - sjanser - kvalifiseringskampen - effektivt - hjemmelag - muligheter - avslutningene - Karlsbakk - Christos - Zafeiris - Melkersen - ledelsen - innlegg - Erencan - Yardimci - Tangvik - Ledelsen - tyrkiske - spillerne - hovedrollene - høyresiden - Fredrik - Oppegård - avanserte - dødlinja -