Svømme-EM: Løyning og Haarsaker videre til semifinaler
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:09.58)
    Ingeborg Vassbakk Løyning og Christoffer Haarsaker tok seg videre til semifinale på henholdsvis 100 meter rygg og 200 meter bryst i kortbane-EM i svømming. Vassbakk Løyning ble nummer seks i heat nummer to med tiden 59.07. Det var 1,92 sekunder bak vinneren i heatet. De 16 beste i heatene på 100 meter rygg tok seg videre til semifinale. Onsdag var ikke Vassbakk Løyning i nærheten av å ta seg til finale på 50 meter rygg. Christoffer Haarsaker kapret 3.-plassen i heat to på 200 meter bryst med tiden 2.07,92 og er dermed videre til semifinale. Han var 1,20 sekunder bak heatvinneren. Nicholas Lia endte på 7.-plass i sitt heat på 50 meter butterfly. Dermed er han i utgangspunktet utslått av konkurransen, men kan komme inn som reserve om noen trekker seg. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 889907
Løyning - Haarsaker - semifinaler - Ingeborg - Vassbakk - Christoffer - henholdsvis - kortbane - svømming - sekunder - vinneren - heatene - nærheten - plassen - heatvinneren - Nicholas - butterfly - utgangspunktet - utslått - konkurransen - reserve - trekker -