Rosenborg fikk bank av Brann
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:19.56)
    To kjappe scoringer i 2. omgang gjorde at Brann slo Rosenborg 2-0 i Marbella fredag kveld. 60 minutter var spilt da Felix Horn Myhre spilte igjennom Ulrik Mathisen, og sistnevnte sviktet ikke fra rundt 13-14 meter i den spanske vintervarmen. Bare to minutter senere satt den igjen. Innbytter Ole Didrik Blomberg hadde kanskje vært på banen i rundt ti sekunder da han serverte ballen til Horn Myhre som plasserte den i buret inne ved stolpen. Brann både kunne og burde ha tatt ledelsen et par minutter før 1. omgang var over, men RBKs keeper Sander Tangvik reddet straffesparket fra Bård Finne. Øvrige resultater fra fredagens treningskamper med eliteserielag involvert: Vålerenga – Fredrikstad 1-3, Lillestrøm – Sandefjord 2-2, Viking – KFUM Oslo 1-2, Mjøndalen – Strømsgodset 2-1, AaFK – Kristiansund 1-3. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 909801
Rosenborg - scoringer - Marbella - minutter - igjennom - Mathisen - sistnevnte - sviktet - spanske - vintervarmen - Innbytter - Blomberg - kanskje - sekunder - serverte - plasserte - stolpen - ledelsen - Tangvik - straffesparket - resultater - fredagens - treningskamper - eliteserielag - involvert - Vålerenga - Fredrikstad - Lillestrøm - Sandefjord - Mjøndalen - Strømsgodset - Kristiansund -