Graham Hansen med assistdobbel – Barcelona nærmest klar for cupfinalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. mars 2024 KL:22.53)
    Caroline Graham Hansen noterte to målgivende pasninger da Barcelona vant 3-0 borte mot Athletic Bilbao i det første semifinaleoppgjøret i den spanske cupen. Katalanerne har dermed et sterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Barcelona neste torsdag. Det tok bare 14 minutter før Aitana Bonmatí sendte gjestene i ledelsen, og bare to minutter senere satte hun inn sitt andre mål for kvelden. Graham Hansen sto for assisten på begge scoringene. Tolv minutter før full tid fastsatte Salma Paralluelo til 3-0 etter å ha blitt spilt opp av Patricia Guijarro. Både Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen startet kampen for «Blaugrana». Sistnevnte ble byttet ut etter 67 minutter, mens Graham Hansen fikk 78 minutter. I det andre semifinaleoppgjøret spilte Atlético Madrid og Real Sociedad 1-1 onsdag. Den spanske cupfinalen for kvinner spilles 18. mai. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 915167
assistdobbel - Barcelona - nærmest - cupfinalen - Caroline - noterte - målgivende - pasninger - Athletic - semifinaleoppgjøret - spanske - Katalanerne - utgangspunkt - returoppgjøret - torsdag - minutter - Bonmatí - gjestene - ledelsen - kvelden - assisten - scoringene - fastsatte - Paralluelo - Patricia - Guijarro - Syrstad - startet - Blaugrana - Sistnevnte - Atlético - Sociedad - kvinner - spilles -