Sport

Liten annonse
    Guardiola flytter presset over på Liverpool: – Ikke lenger i våre egne hender
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:10.52)
    Manchester City-trener Pep Guardiola erkjenner at tittelsjansene falt betydelig etter 0-0 hjemme mot Arsenal. Nå mener spanjolen at Liverpool er gullfavoritter. Med ni serierunder igjen å spille leder Liverpool Premier League med to poeng ned til Arsenal, mens City følger ytterligere ett poeng bak. – Er Liverpool klare favoritter nå, eller er det for enkelt å si? – Ja. De som leder er alltid favoritt. Etter Liverpool følger Arsenal, og så er vi nummer tre, svarte Guardiola kort på pressekonferansen etter poengdelingen mot Arsenal. Spanjolen ble videre spurt om han er bekymret for at avstanden ikke vil være mulig å tette med kun ni kamper igjen. – Vi har det ikke lenger i våre egne hender. Det eneste vi kan gjøre er å vinne den neste kampen. Når vi leder, er vi favoritter. Nå er vi ikke det, og da er det heller ikke bare opp til oss. Så enkelt er det. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 920344
Guardiola - flytter - presset - Liverpool - Manchester - erkjenner - tittelsjansene - betydelig - Arsenal - spanjolen - gullfavoritter - serierunder - Premier - ytterligere - pressekonferansen - poengdelingen - Spanjolen - bekymret - avstanden -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »