Sport

Liten annonse
    Patrick Berg forlenger med Bodø/Glimt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:12.40)
    Bodø/Glimt- og landslagsprofilen Patrick Berg har undertegnet en kontrakt med Bodø/Glimt som strekker seg frem til sommeren 2028. Det skriver klubben i en pressemelding tirsdag. – Jeg føler at Glimt er en klubb som er i voldsom utvikling, og vi har vært det over tid nå. Jeg ser fortsatt muligheter til å utvikle oss enda mer, og det har jeg lyst til å være en del av, sier Berg i en pressemelding. 26 år gamle Berg debuterte for Bodø/Glimt i 2014. Etter 2021-sesongen ble han solgt til franske Lens, men Berg vendte tilbake allerede i august året etter. Berg har spilt 24 landskamper for Norge.

Ord sky bassert på artikkel: 920701
Patrick - forlenger - landslagsprofilen - undertegnet - kontrakt - strekker - sommeren - skriver - klubben - pressemelding - tirsdag - voldsom - utvikling - fortsatt - muligheter - utvikle - debuterte - sesongen - franske - tilbake - allerede - landskamper -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »