Sport

Liten annonse
    Bekreftet: Mikkel Hansen legger opp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:12.38)
    Karrieren til den danske håndballstjernen Mikkel Hansen er over etter sesongen. Det bekreftet han som ventet på en pressekonferanse onsdag. – Jeg har sagt at jeg vil stoppe den dagen gleden ikke helt der lenger. Jeg tror jeg har kommet til et sted der jeg merker at det må skje ting. Derfor føler jeg at sommeren er det helt riktige tidspunktet å legge skoene på hylla, sier Hansen. Karrieren får sin avslutning med sommerens OL i Paris. Før den tid skal han fullføre sesongen i danske Aalborg, men det er ikke sikkert en skadet Hansen rekker sluttspillet der. 36-åringen har vært blant Danmarks største idrettsstjerner i en årrekke, og ble kåret til verdens beste håndballspiller i 2011, 2015 og 2018. For Danmark har han vært lederfiguren for en nasjon som tok OL-gull i 2016, EM-gull i 2012 og gullene i de tre siste verdensmesterskapene.

Ord sky bassert på artikkel: 921013
Bekreftet - Karrieren - håndballstjernen - sesongen - bekreftet - pressekonferanse - sommeren - riktige - tidspunktet - avslutning - sommerens - fullføre - Aalborg - sikkert - sluttspillet - åringen - Danmarks - største - idrettsstjerner - årrekke - verdens - håndballspiller - lederfiguren - gullene - verdensmesterskapene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »