Sport

Liten annonse
    Storhamar har matchball i NM-semifinalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:21.48)
    Storhamar er én seier unna finale i ishockey-NM etter 2-0-triumf over Frisk Asker på borteis fredag. Med fredagens triumf har Storhamar muligheten til å avgjøre på hjemmebane i best av sju-serien søndag kveld. De jakter sin annen strake NM-finale etter at de i fjor ble slått av Stavanger Oilers. – Det var deilig å vinne. Det var en viktig seier. Vi snakket om at vi skulle gjøre alt vi kan for at dette var siste gang vi skulle spille i denne hallen denne sesongen. Nå har vi det i våre egne hender og kan avgjøre på hjemmebane, og det skal vi få til, sa Storhamar-spiller Andreas Martinsen til TV 2. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 921745
Storhamar - matchball - semifinalen - ishockey - borteis - fredagens - muligheten - avgjøre - hjemmebane - Stavanger - snakket - sesongen - spiller - Andreas - Martinsen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »