Sport

Liten annonse
    Grøvdal misset OL-kravet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:12.27)
    Karoline Bjerkeli Grøvdal stilte opp på 10-kilometer gateløp i Drammen søndag. Der gikk hun for OL-krav, men motvind på andre halvdel gjorde at hun ikke klarte det. Etter 5,8 kilometer lå Grøvdal an til en kanontid, men da hun snudde og løp tilbake i motvinden ble det tungt. Til slutt endte hun på 31,01. OL-kravet er 30,40. – Alt lå til rette for å løpe fort her, kanskje bortsett fra litt vind. Det var bra til fem-seks kilometer. Så må jeg slippe litt til en gruppe. Da blir jeg liggende litt alene fra seks til åtte kilometer i motvind, Sier Grøvdal til NRK. Dermed må hun enten klare krave senere i sesongen eller sørge for at hun kvalifiserer seg på ranking til OL. – 31 blank føler jeg er grunn-nivået mitt. Det er ikke langt derfra til 30,40. Jeg har heldigvis god tid til å ta det kravet. Det hadde vært veldig fint å huke av et krav, det er derfor jeg prøvde meg her.

Ord sky bassert på artikkel: 922012
Grøvdal - Karoline - Bjerkeli - kilometer - gateløp - Drammen - motvind - halvdel - kanontid - tilbake - motvinden - kanskje - bortsett - liggende - sesongen - kvalifiserer - ranking - heldigvis -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »