Sport

Liten annonse
    Aguero om Haaland gaming-inntreden: – Alt jeg gjør, gjør han også
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:12.16)
    Nylig ble fotballstjerna Erling Braut Haaland presentert som en spillbar karakter i det populære mobilstrategispillet «Clash of Clans». Det får nå tre aldrende superstjerner til å fyre løs i sosiale medier, som alle også kunne tenkt seg å få sin egen karakter i spillet, om vi skal tro videoene de har lagt ut i sosiale medier på sine kontoer. Selveste Ronaldo, som to ganger vant Gullballen tilbake i 1997 og 2002, sier i en video på Instagram: – Jeg kan ikke tro at de har satt Erling Haaland i «Clash of Clans». Jeg er Ronaldo den første. Ingen river ned forsvar som Ronaldo den første. Også Ronaldinho har ytret ønske om å være med i Haalands selskap i mobilspillet. – Jeg vet at de allerede har en trollmann i Clash of Clans, men jeg skaper enda bedre magi med en fotball ved min føtter. Men det er tidligere Manchester City-spiss Sergio «Kun» Aguero som kanskje er friskest i sine uttalelser om Haaland. – Alt jeg gjør, det gjør han også. Enten om det er å slå rekorder eller å spille videospill. Og nå er han i et spill? Gi meg en pause, sier Aguero i en video på Instagram. «Clash of Clans» er et populært mobilstrategispill utviklet og utgitt av det finske spillselskapet Supercell. Spillet ble lansert for iOS-plattformer i 2012 og for Android i 2013. I spillet bygger du din egen landsby og oppretter en klan, eller bli med i en eksisterende klan.

Ord sky bassert på artikkel: 930738
Haaland - inntreden - fotballstjerna - presentert - spillbar - karakter - populære - mobilstrategispillet - aldrende - superstjerner - sosiale - videoene - kontoer - Selveste - Ronaldo - Gullballen - tilbake - Instagram - forsvar - Ronaldinho - Haalands - selskap - mobilspillet - allerede - trollmann - tidligere - Manchester - kanskje - friskest - uttalelser - rekorder - videospill - populært - utviklet - spillselskapet - Supercell - Spillet - lansert - plattformer - Android - landsby - oppretter - eksisterende -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »