Sport

Liten annonse
    Solbakken om egen innsats: – Vi har tatt store steg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:12.53)
    Ståle Solbakken møtte pressen etter gårsdagens privatlandskamp mot Kosovo. Tross 3–0 seier måtte han igjen svare på flere spørsmål om egen innsats. – Jeg er tillitsfull til at vi har tatt store steg på noen områder, og så har vi ikke lykkes med det viktigste. Det er å avgjøre de, en eller to, nøkkelkampene i EM-kvaliken. Solbakken har nå like mange kamper som Lars Lagerbäck hadde da han gikk av som landslagstrener. – Sitter du tryggere enn ham? – Det er vanskelig å sammenligne. Hvilke motstandere, hvilke perioder, jeg syntes det er umulig å sammenligne. Hvis du tar snittpoengene på meg og Lagerbäck, så tenker jeg at det ikke er så mange andre som har bedre. Han oppsummerer at det er veldig få kamper det blir avgjort på som landslagstrener. – Og jeg kommer til å våkne om natta til jeg blir 90, om jeg blir 90, om de tre poengene mot Skottland. Norge møter Danmark på lørdag til en ny privatlandskamp. Den kan du høre på NRK Sport fra 19.00.

Ord sky bassert på artikkel: 935044
Solbakken - innsats - pressen - gårsdagens - privatlandskamp - spørsmål - tillitsfull - områder - viktigste - avgjøre - nøkkelkampene - kvaliken - Lagerbäck - landslagstrener - tryggere - vanskelig - sammenligne - motstandere - perioder - snittpoengene - oppsummerer - avgjort - Skottland - Danmark -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »