Oliver Solberg vant kvalifiseringen da Petter Solberg (49) gjorde rally-comeback
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:19.24)
    Petter Solberg stiller denne helgen i samme rallyløp som sin sønn Oliver Solberg, som vant kvalifiseringen. – Tida er bra, plasseringa er ikke helt topp. Det er ikke derfor vi er her, det er for å skape rallystemningen, sier Petter Solberg til NRK. Han ligger på en 17. plass av 22 biler etter den innledende runden. Løpet går i svenske Karlstad og er en del av EM-rundene. Konkurransen fortsetter fredag. Det er fem år siden Petter Solberg deltok i en rally-konkurranse. I 2017 fikk han påvist sykdommen sarkoidose som påvirket Solbergs lunger, syn og energi. Derfor tok rallyprofilen i 2019 valget om å legge opp. – Jeg hadde ikke noe valg, jeg skulle ikke kjørt det siste året mitt, sier Solberg om valget han tok den gangen med å legge opp.

Ord sky bassert på artikkel: 936651
Solberg - kvalifiseringen - comeback - stiller - rallyløp - plasseringa - rallystemningen - innledende - svenske - Karlstad - rundene - Konkurransen - fortsetter - konkurranse - sykdommen - sarkoidose - påvirket - Solbergs - rallyprofilen -