Sport

Liten annonse
    McGrath tilbake etter operasjon
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. januar 2022 KL:19.37)
    Alpinist Atle Lie McGrath er på plass i Wengen og håper på å bli klar til å kjøre søndagens slalåmrenn. 21-åringen pådro seg brudd i tommelen på trening nyttårsaften og ble operert noen dager etter. – Jeg har tatt av gipsen i dag. Kjempedeilig. Den ble rimelig most. Den var så stor og blå og gul, ganske bra brukket. Jeg fikk lagt inn litt metall og opererte nå for ti dager siden, og så er jeg her nå og håper på å kjøre i helgen, sier McGrath til NRK. Med skinne rundt tommelen skal han teste hvordan det fungerer på trening lørdag. – Jeg har en skinne som er formet til hverdag og én til ski. Og så håper jeg veldig at det funker. Jeg prøver meg frem i morgen, og så tar jeg det derfra, forteller han. – Å slå porter er ikke akkurat det letteste for vonde tomler. Jeg tror rett og slett det bare blir å prøve seg fram, og så får jeg kanskje svaret når jeg slår i første port på søndag. McGrath har en åttendeplass som bestenotering i slalåm denne sesongen. Det er også karrierebeste. Søndagens slalåmrenn starter kl. 10.15 og sendes på NRK1.

Ord sky bassert på artikkel: 707541
McGrath - tilbake - operasjon - Alpinist - søndagens - slalåmrenn - åringen - tommelen - trening - nyttårsaften - operert - Kjempedeilig - rimelig - brukket - opererte - hvordan - fungerer - hverdag - forteller - akkurat - letteste - kanskje - åttendeplass - bestenotering - sesongen - karrierebeste - Søndagens - starter -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »