Sport

Liten annonse
    Brudd i hånden for Kilde – stiller i Kitzbühel
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. januar 2023 KL:16.34)
    Aleksander Aamodt Kilde hastet videre til røntgensjekk etter torsdagens utfortrening i Kitzbühel. Nordmannen fikk et ublidt møte med snøen med den høyre hånden i treningen, som du kan se på videoen over. Noen timer senere møtte han pressen for å fortelle om hvordan det lå an før de planlagte utforrennene fredag og lørdag i den beryktede Die Streif-traseen. – Det smalt litt i hånden og jeg merket det egentlig hele løpet. Jeg fikk gjort en utredning på den, og det som viser er at det er lite brudd, ved håndleddet omtrent. Det er gode nyheter for de neste to dagene. Det blir start. Litt smerter har ikke skadet noen før. Vi får se, det blir i hvert fall start i morgen, sier Kilde til NRK. Bruddet er i bunnen av langfingeren, opplyser det norske alpinlandslaget. – Det er veldig lite. Det er ikke komplisert. Den er der den skal være og da er det egentlig bare å stabilisere med teip og bandasje, så godt det lar seg gjøre, og litt smertestillende. Så er han nok klar til i morgen, sier fysioterapeut Henrik Legernes.

Ord sky bassert på artikkel: 799986
stiller - Kitzbühel - Aleksander - røntgensjekk - torsdagens - utfortrening - Nordmannen - treningen - videoen - pressen - fortelle - hvordan - planlagte - utforrennene - beryktede - traseen - egentlig - utredning - håndleddet - omtrent - nyheter - smerter - Bruddet - langfingeren - opplyser - alpinlandslaget - komplisert - stabilisere - bandasje - smertestillende - fysioterapeut - Legernes -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »