Stor Chelsea-opptur – snudde mot Dortmund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mars 2023 KL:23.07)
    Chelsea fikk endelig noe å juble for etter en tung periode da de slo Borussia Dortmund 2-0 i London. Det betyr at blåtrøyene er videre til kvartfinalen i Mesterligaen med 2-1-seier sammenlagt, etter at Dortmund vant 1-0 i Tyskland i første oppgjør. Det var jevnt lenge, men Raheem Sterling sørget for Chelsea-ledelse like før pause etter å ha banket ballen i nettaket. Kort tid etter andre omgang ble sparket i gang, fikk Chelsea straffe etter at Marius Wolf handset i Dortmund-feltet. Kai Havertz bommet på straffesparket, men det måtte tas på nytt ettersom en Dortmund-spiller løp for tidlig inn i feltet. På andre forsøk var tyskeren sikker, og sørget for en 2-0-ledelse. Det betyr også at Dortmund har nå gått på sitt første tap i 2023. Chelsea har på sin side sin første store opptur på en stund, og manager Graham Potter har vært en hardt presset mann den siste tiden etter flere svake resultater i ligaen. – Det var en lettet mann. Du så ansiktsuttrykket hans, at det gikk bra i dag, sier TV 2s fotballekspert Brede Hangeland etter kampen.

Ord sky bassert på artikkel: 813752
Chelsea - Dortmund - endelig - periode - Borussia - blåtrøyene - kvartfinalen - Mesterligaen - sammenlagt - Tyskland - oppgjør - Sterling - ledelse - nettaket - sparket - straffe - handset - Havertz - straffesparket - ettersom - spiller - tyskeren - manager - presset - resultater - ansiktsuttrykket - fotballekspert - Hangeland -