Sport

Liten annonse
    Kristoff vant siste etappe av Tour of Norway: – Betyr mye
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:15.39)
    Alexander Kristoff var sterkest i spurten og vant den siste etappen i Tour of Norway. – Det betyr mye å få en seier. Det var lenge siden jeg hadde en seier. Jeg håper ikke det blir like lenge til neste gang, sier 35-åringen til NRK. Til tross for en tøff stigning opp Grisabakken få kilometer før målgang, så ble det spurtoppgjør på den 151,2 kilometer lange etappen med start og mål i Stavanger, skriver NTB. – Å vinne er aldri lett. Det er noen raske ryttere her, som Jordi Meeus. At jeg slår ham, det er et kvalitetstegn, sier seiersherren. Seieren var den første Uno-X har tatt i rittet på hjemmebane. Etter målgang dediserte Kristoff seieren til Johan Kaggestad for det han har gjort for sykkelsporten. – Johan, denne seieren er til ære for deg, sa han til TV 2.

Ord sky bassert på artikkel: 836119
Kristoff - Alexander - sterkest - spurten - etappen - åringen - stigning - Grisabakken - kilometer - målgang - spurtoppgjør - Stavanger - skriver - ryttere - kvalitetstegn - seiersherren - Seieren - hjemmebane - dediserte - seieren - Kaggestad - sykkelsporten -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »