Tidligere Molde-spiller sikret uavgjort for Union Berlin
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:20.47)
    Leo Skiri Østigård kom aldri på banen for Napoli i mesterligamøtet hjemme mot Union Berling onsdag kveld. En annen norgesvenn gjorde seg derimot bemerket for bortelaget. En halvtime ut i kampen satte hjemmelagets André-Frank Anguissa et nydelig mål på hodet. Men gleden ble kortVARig. Di Lorenzo, som bidro til målgivende, var litt for voldsom med motspilleren og målet ble annullert. Men 7 minutter før pause fant Matteo Politano nettveggen på komisk vis. Ballen gikk via en tysk forsvarer og midt i fleisen på italieneren, som førte ballen i mål. 1–0 til Napoli før hvilen. Etter pausen sparket den tidligere Molde-yndlingen David Datro Fofana nytt liv i kampen. Et vakkert kontringsangrep med Sheraldo Becker endte i mål. Hjemmelaget presset på utover i omgangen, men kampen endte 1–1. Napoli beholder likevel andreplassen i gruppe C etter fjerde runde, mens Union Berlin fortsatt ligger nederst på tabellen. De to andre lagene i gruppe C, Real Madrid og Braga, møtes i Spania klokken 21.00.

Ord sky bassert på artikkel: 881264
Tidligere - spiller - uavgjort - Østigård - mesterligamøtet - Berling - norgesvenn - derimot - bemerket - bortelaget - halvtime - hjemmelagets - Anguissa - nydelig - kortVARig - Lorenzo - målgivende - voldsom - motspilleren - annullert - minutter - Politano - nettveggen - forsvarer - fleisen - italieneren - sparket - tidligere - yndlingen - vakkert - kontringsangrep - Sheraldo - Hjemmelaget - presset - omgangen - beholder - likevel - andreplassen - fortsatt - nederst - tabellen - klokken -