Hegerberg på scoringslista i Lyons 9-0-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:22.52)
    Det ble en målrik affære da franske Lyon gjestet den Tsjekkiske hovedstaden til mesterligamøtet tirsdag kveld. Hjemmelaget Slavia Praha slet med å holde målforskjellen ensifret da de franske mesterne feide over dem i 90 minutter. Knappe tre minutter var gått før Sara Däbritz sendte gjestene i ledelsen. Før 25 minutter var spilt var stillingen brutale 5–0. Og det sto 6–0 til pause. Da timen var spilt var det Ada Stolsmo Hegerberg sin tur til å finne nettveggen fra straffemerket etter at hun ble holdt igjen av Diana Bartovicova. Den norske spissen noterte seg også for en assist. Med totalt 13 skudd på mål endte kamp til slutt på effektive 9–0. Det var hele åtte ulike målscorere. Vanessa Gilles var den eneste spilleren med to scoringer. Lyon leder gruppe B etter den enorme seieren. Like bak ligger Brann med like mange poeng etter at de slo østerrikske St. Pölten 2–1 tidligere i kveld.

Ord sky bassert på artikkel: 882933
Hegerberg - scoringslista - franske - gjestet - Tsjekkiske - hovedstaden - mesterligamøtet - tirsdag - Hjemmelaget - målforskjellen - ensifret - mesterne - minutter - Däbritz - gjestene - ledelsen - stillingen - brutale - Stolsmo - nettveggen - straffemerket - Bartovicova - spissen - noterte - effektive - målscorere - Vanessa - spilleren - scoringer - seieren - østerrikske - tidligere -