Sport

Liten annonse
    Fossesholm går ikke renn før jul: – På vei tilbake fra en smell
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:12.14)
    Jeg har det bra, det går mye bedre nå. Jeg skal verken sleppe en bombe og dette er ingen begravelse. Slik innledet langrennsløper Helene Marie Fossesholm en pressekonferanse mandag ettermiddag. 22-åringen sto nylig over den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen og blir heller ikke å se når verdenscupen stakes i gang i finske Ruka til helgen. Derfor kalte hun inn til en pressekonferanse for å fortelle litt mer om situasjonen og hvordan hun har det. Fossesholm sier at hun gleder seg til å gå skirenn igjen og at hun kjente det krible i beina under Beitostølen-helgen, men har ikke planer om å gå renn på denne siden av jul. – Jeg har planer om å gå fort på ski jeg også, men da må jeg føle at jeg er forberedt og virkelig har lyst, sier hun til det samlede pressekorpset. Fossesholm delte nylig på Instagram at hun har hatt det tøft både psykisk og fysisk denne høsten, men varsler at hun er tilbake i skisporet i løpet av denne sesongen. – På vei tilbake fra en smell blir det noen slag i trynet. Det er ikke strake veien til toppen, sier hun.

Ord sky bassert på artikkel: 884718
Fossesholm - tilbake - begravelse - innledet - langrennsløper - pressekonferanse - ettermiddag - åringen - nasjonale - langrennsåpningen - Beitostølen - verdenscupen - fortelle - situasjonen - hvordan - skirenn - forberedt - virkelig - samlede - pressekorpset - Instagram - psykisk - varsler - skisporet - sesongen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »