Skjelbred og Hansen takket av på Lerkendal i RBK-tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.10)
    RBK-veteranene Per Ciljan Skjelbred og André Hansen spilte sin siste kamp på Lerkendal som RBK-spillere da Strømsgodset vant 3-1. 36-år gamle Skjelbred er ferdig som Rosenborg-spiller etter sesongen. Fremtiden er fortsatt uviss for midtbanemannen. Etter 66 minutter ble han tatt av banen til stående applaus fra publikum. Også keeper André Hansen er ferdig etter sesongen, men keepertalentet Sander Tangvik ble foretrukket fra start. To minutter før slutt fikk Hansen likevel bidra i sin avskjed på Lerkendal. Han måtte plukke ut 3-1-scoringen til Logi Tomasson rett før slutt. Tidligere i kampen - halvveis i førsteomgan for å være helt presis - scoret Godset-spiller Marcus Mehnert kampens første scoring. Jayden Nelson utlignet på straffe fem minutter senere, før Gustav Valsvik sendte gjestene fra Drammen opp i 2-1 ti minutter før pause. Med én serierunde igjen er Godset på åttendeplass, tre poeng foran Rosenborg på niende. I siste serierunde får Godset besøk av Brann, mens Rosenborg skal til Stavanger og møte Viking. (NTB/NRK)

Ord sky bassert på artikkel: 886375
Skjelbred - Lerkendal - veteranene - spillere - Strømsgodset - Rosenborg - sesongen - Fremtiden - fortsatt - midtbanemannen - minutter - stående - applaus - publikum - keepertalentet - Tangvik - foretrukket - likevel - avskjed - scoringen - Tomasson - Tidligere - halvveis - førsteomgan - Mehnert - kampens - utlignet - straffe - Valsvik - gjestene - Drammen - serierunde - åttendeplass - Stavanger -