Sport

Liten annonse
    Stöckl reiser til Planica - men ikke som trener
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:19.21)
    Alexander Stöckl tar turen til Planica for å få med seg verdenscupavslutningen, men stiller ikke som hovedtrener for Norges hoppherrer. Det forteller Stöckl til Dagbladet. Østerrikeren har i flere uker holdt seg borte fra renn på grunn av en intern konflikt med utøverne. – Jeg drar til Planica for å møte den internasjonale hoppfamilien og trenerkolleger fra andre land. Men jeg vil ikke være der i en rolle som hovedtrener for Norge, sier han og fortsetter: – Jeg har ingen oppgave for dem (de norske hopperne). Jeg kommer til å møte dem, men det blir ingen stor sak. Stöckl har trent det norske herrelandslaget i hopp med stor suksess siden 2011, men nå er framtiden svært uviss. Han er i en prosess med Norges Skiforbund for å avklare situasjonen. Verdenscupavslutningen i Slovenia varer fra torsdag til søndag.

Ord sky bassert på artikkel: 919044
Planica - Alexander - verdenscupavslutningen - stiller - hovedtrener - hoppherrer - forteller - Dagbladet - Østerrikeren - konflikt - utøverne - internasjonale - hoppfamilien - trenerkolleger - fortsetter - oppgave - hopperne) - herrelandslaget - suksess - framtiden - prosess - Skiforbund - avklare - situasjonen - Verdenscupavslutningen - Slovenia - torsdag -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »