Trodde de ledet 4-0 - holdt på å rote bort seieren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:18.57)
    Brann dominerte fullstendig den første timen borte mot Tromsø i serieåpningen mandag. Etter to scoringer av Joachim Soltvedt og én scoring av Bård Finne, ledet bergenserne 3-0. Rett før timen fikk de ballen i mål igjen, men etter en VAR-avgjørelse ble målet annullert. Og med VAR-annulleringen begynte også noen dramatiske minutter. Lasse Nordås scoret to raske og plutselig var fjorårets bronsemedaljører med i kampen. Så, et kvarter før full tid, hisset Anders Jenssen seg opp da Brann stoppet en kontring på ulovlig vis. Jenssen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben. Med en mann mer sikret Brann seieren da Aune Heggebø scoret kampens sjette. Dermed vant Brann til slutt 4-2 i serieåpningen.

Ord sky bassert på artikkel: 920523
seieren - dominerte - fullstendig - serieåpningen - scoringer - Joachim - Soltvedt - bergenserne - avgjørelse - annullert - annulleringen - begynte - dramatiske - minutter - plutselig - fjorårets - bronsemedaljører - kvarter - Jenssen - stoppet - kontring - ulovlig - garderoben - Heggebø - kampens -