Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 over Lyngbø
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:20.04)
    Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde. Dermed er 14 av de 16 eliteserielagene med videre. Sandefjord og Haugesund røk ut onsdag. Ansporet av entusiastiske tilhengere blant 2050 tilskuere i Laksevåg gikk Lyngbø til kampen med forventninger om å lage trøbbel for storebror, men bare èn hjemmespiller var borti ballen før gjestene ledet. Fra avspark var det tre Brann-trekk før og seks etter den halvklareringen. Det var kvalitet over målet. Til slutt endte det altså 7-1. Lyngbø reduserte til 1-6 rundt ti minutter før slutt, etter en herlig lobb fra Andreas Teigland. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 923016
prosess - sekunder - byrival - divisjon - eliteserielagene - Sandefjord - Haugesund - Ansporet - entusiastiske - tilhengere - tilskuere - Laksevåg - forventninger - trøbbel - storebror - hjemmespiller - gjestene - avspark - halvklareringen - kvalitet - reduserte - minutter - Andreas - Teigland -