Sport

Liten annonse
    Ruud knuste formsterk rival
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:20.01)
    Hubert Hurkacz og Casper Ruud startet begge grussesongen i Estoril Open i Portugal forrige uke. Der takket Hurkacz for grustips i et innlegg på X før turneringen. En turnering som endte opp med å bli svært suksessfull for Hurkacz, som for første gang vant en grusturnering på ATP-touren. Ruud ble på sin side slått ut i semifinalen. – Du skylder meg middag nå, skrev Ruud på X etter at Hurkacz vant turneringen. Der det ikke ble et møte mellom de to forrige uke, møttes de i tredje runde i storturneringen Monte-Carlo Masters denne uken. Der var det liten tvil om at Ruud var best og nordmannen vant 6-4, 6-2 etter bare 72 minutters spill. Ruud møter vinneren av kampen mellom Lorenzo Sonego og Ugo Humbert i kvartfinalen i Monte-Carlo Masters, som er sesongens første Masters 1000-turnering på grus. – Jeg er veldig fornøyd med dagens seier. To strake sett mot en som er i form om dagen, så jeg er veldig fornøyd med nivået og å stoppe hans tog, sier Ruud i et intervju vist på TV 2.

Ord sky bassert på artikkel: 923017
formsterk - Hurkacz - startet - grussesongen - Estoril - Portugal - forrige - grustips - innlegg - turneringen - suksessfull - grusturnering - semifinalen - skylder - storturneringen - Masters - nordmannen - minutters - vinneren - Lorenzo - Humbert - kvartfinalen - sesongens - fornøyd - intervju -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »