Stabæk tapte uten Jönsson - Rosenborg fortsatt ubeseiret
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:16.08)
    Anna Aahjem ble matchvinner da Brann slo Stabæk 1-0 i Toppserien lørdag. RBK fortsatte sin perfekte sesongstart med 1-0 over Røa. Timen var spilt da Aahjem avsluttet et vakkert Brann-angrep og sørget for 1-0 på bortebane. Etter tapet for LSK Kvinner i serieåpningen, har Brann tre strake seire. Stabæk måtte greie seg uten hovedtrener Jan Jönsson på sidelinjen i oppgjøret. Han er utestengt i to kamper etter at han tok seg inn på banen og gikk i kroppen på VIF-spiller Karina Sævik i tirsdagens 2-3-tap. Rosenborg fikk besøk av Røa, og med sitt mål i 88. minutt sørget Sara Hørte for 1-0-seier for trønderne. Med det har Rosenborg full pott etter fem kamper. De fire siste kampene har alle endt med 1-0-seier for RBK, og i de tre siste har de avgjort etter 80 minutters spill. LSK Kvinner vant 3-1 over Åsane, mens Kolbotn beseiret Arna-Bjørnar 4-1. Runden avsluttes med byderbyet mellom Vålerenga og Lyn, som sendes direkte på NRK 1 klokken 16:45 lørdag. (NTB/NRK)

Ord sky bassert på artikkel: 926559
Jönsson - Rosenborg - fortsatt - ubeseiret - matchvinner - Toppserien - fortsatte - perfekte - sesongstart - avsluttet - vakkert - bortebane - Kvinner - serieåpningen - hovedtrener - sidelinjen - oppgjøret - utestengt - kroppen - spiller - tirsdagens - trønderne - kampene - avgjort - minutters - Kolbotn - Bjørnar - avsluttes - byderbyet - Vålerenga - direkte - klokken -