Sport

Liten annonse
    Graham Hansen tror Hegerberg kan skape Mesterliga-trøbbel
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:19.23)
    Barcelona og Lyon møtes lørdag til finalen i Mesterligaen – det med hver sin norske spissduo i henholdsvis Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg. I underkant av ett døgn før finalen på San Mamés stadion i Bilbao, møtte NRK Graham Hansen. – Jeg håper jeg kan bidra med det jeg har klart så langt i sesongen også i morgen, sier Graham Hansen til NRK. For hun har herjet for klubblaget både i Mesterligaen (fem mål) og i den hjemlige ligaen (22 mål). Nå er hun blant favorittene til å vinne gullballen, uten at det er i tankene til 29-åringen før finalen. – Det er hyggelig at folk setter pris på det jeg gjør. Jeg vil fortsette med å gjøre folk happy med å se på fotball. Det er det som er jobben min, sier Graham Hansen. På motsatt banehalvdel møter hun som nevnt Hegerberg. De to står med likt antall mål i årets Mesterliga – og Graham Hansen mener landslagskollegaen kan skape trøbbel hvis hun er i startelleveren. – Hun er en fantastisk fotballspiller som vet hvor målet står. Det blir vanskeligere for oss hvis hun spiller, men jeg håper hun er klar, for det fortjener hun, sier Graham Hansen til NRK. Se finalen lørdag på NRK 1 fra klokken 17:45.

Ord sky bassert på artikkel: 932201
Hegerberg - Mesterliga - trøbbel - Barcelona - finalen - Mesterligaen - spissduo - henholdsvis - Caroline - underkant - stadion - sesongen - klubblaget - hjemlige - favorittene - gullballen - tankene - åringen - hyggelig - fortsette - fotball - motsatt - banehalvdel - landslagskollegaen - startelleveren - fantastisk - fotballspiller - vanskeligere - fortjener - klokken -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »