Sport

Liten annonse
    Start snudde til seier: Vant etter overtidsdrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:21.05)
    Start har hatt en trøblete start på sesongen og lå sist i 1. divisjon før tirsdagens kamp mot Sogndal. Der var det Sogndal som tok ledelsen med Edmund Baidoo etter 25 minutter, før Tom Strannegård var først på en retur og utlignet til 1-1 på overtid i den første omgangen. Og det var overtiden som virkelig skulle gjelde for Start. Den andre omgangen så ut til å ebbe ut uten scoringer, men i det 97. minuttet kom scoringen Kristiansand hadde ventet på. Eirik Schulze kom seg fri inne i boksen og sørget for at Start vant 2-1 - et resultat som gjør at de nå ligger over streken på bedre målforskjell enn Sandnes Ulf på kvalikplass. – Vi gir aldri opp. Det er vanvittig deilig, sier Start-kaptein Schulze til TV 2. Seieren er Starts andre seier på tre kamper, etter at de ikke vant en eneste av de syv første seriekampene for sesongen. Start har ni poeng etter de ti første kampene og er på 13. plass, mens Sogndal er nummer seks med 16 poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 933082
overtidsdrama - trøblete - sesongen - divisjon - tirsdagens - Sogndal - ledelsen - minutter - Strannegård - utlignet - omgangen - overtiden - virkelig - scoringer - minuttet - scoringen - Kristiansand - Schulze - resultat - streken - målforskjell - Sandnes - kvalikplass - vanvittig - kaptein - Seieren - seriekampene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »