«Moi» sendte FC København til europacup
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:21.26)
    Mohamed Elyounoussi ble matchvinner da FC København slo Randers 2-1 og sikret seg kvalifiseringsspill til serieligaen. Landslagsspilleren scoret et pent vinnermål ti minutter ut i 2.-omgangen i Parken. Elyounoussi la også opp til FCKs utligning et snaut kvarter ut i oppgjøret. FC København måtte spille fredagens omspillskamp fordi laget bare ble nummer tre i superligaen denne sesongen. Det skilte fire poeng opp til seriemester Midtjylland. Så sent som i mars spilte FCK åttedelsfinale mot Manchester City i Champions League, men i sommer må klubben nøye seg med kvalifisering til serieligaen. Turneringen er den lavest rangerte av Uefas tre europacuper. Birger Meling satt på FCK-benken gjennom hele hjemmekampen mot Randers. For gjestene noterte Simen Bolkan Nordli 76 minutter. Randers fikk sjansen til å ta seg til Europa etter å ha vært det beste laget i nedrykksgruppen i sluttspillfasen. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 933822
København - europacup - Mohamed - Elyounoussi - matchvinner - Randers - kvalifiseringsspill - serieligaen - Landslagsspilleren - vinnermål - minutter - omgangen - utligning - kvarter - oppgjøret - fredagens - omspillskamp - superligaen - sesongen - seriemester - Midtjylland - åttedelsfinale - Manchester - Champions - klubben - Turneringen - rangerte - europacuper - gjennom - hjemmekampen - gjestene - noterte - sjansen - nedrykksgruppen - sluttspillfasen -