Sport

Liten annonse
    Line Kloster stivnet totalt – ble nummer seks i EM-finalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:21.22)
    Line Kloster pangåpnet på 400 meter hekk og lå an til sølvmedalje på vei inn mot oppløpet. Men på siste langside stivnet Kloster totalt. – Jeg åpnet litt for hardt tror jeg, sier Line Kloster til NRK etter løpet, som endte med sjetteplass. Hun kjente det først ved tredje hekken at hun hadde åpnet for hardt. – Nå har jeg i alle fall prøvd. Det er bedre å åpne for hardt enn for sakte, sier Kloster til NRK. Hun så hvor hun feilet. – Jeg har hatt tidligere løp der jeg ligger for mye i andres fart i stedet for min egen. I dag gikk jeg altfor hardt og var nesten i Femkes rytme og det er jeg i dag ikke god nok til å gjøre, sier Kloster. På oppløpet ble hun passert av flere løpere. Dermed glapp medaljehåpet. – Det er første gang jeg kjenner ordentlig på syren i konkurranse i år. Og den kom litt for tidlig, sier Kloster. Femke Bol vant løpet oppskriftsmessig på tiden 52.49. Kloster løp inn til 55.29. Det var knappe sekundet bak bronsemedaljen. – Hun skal ha for at hun satset. Det så bra ut lenge, sier Jann Post etter løpet. – Det er ingen tvil om at hun fikk syreveggen de siste 80 meterne, la Christina Vukicevic til om Klosters første mesterskapsfinale. Treneren til Kloster var overrasket over starten til Kloster som var av det offensive slaget. – Det var små marginer. Hun startet kanskje litt aggressivt i forhold til det jeg trodde hun skulle gjøre, sier trener Petar Vukicevic.

Ord sky bassert på artikkel: 936191
Kloster - stivnet - finalen - pangåpnet - sølvmedalje - oppløpet - langside - sjetteplass - tidligere - passert - medaljehåpet - kjenner - ordentlig - konkurranse - oppskriftsmessig - sekundet - bronsemedaljen - syreveggen - meterne - Christina - Vukicevic - Klosters - mesterskapsfinale - Treneren - overrasket - starten - offensive - marginer - startet - kanskje - aggressivt - forhold -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »