Sport

Liten annonse
    Får 20 millioner kroner for å arrangere VM i gatefotball
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:15.34)
    Frelsesarmeens Rusomsorg får 20 millioner kroner for å arrangere VM i gatefotball i 2025. Nyheten kommer på samme dag som fotball-EM sparkes i gang i Tyskland. Nyheten kom i forbindelse med at landslaget i gatefotball er samlet i Oslo. Til stede var også Trygve Slagsvold Vedum (Sp) og Lubna Jaffery (Ap) som sto for overraskelsen. – Frelsesarmeen har hatt et ønske om å arrangere verdensmesterskapet i gatefotball i Oslo neste år. For å gjøre det trengte Frelsesarmeen 20 millioner kroner. Det har regjeringen besluttet at vi ønsker å bidra til, sier Jaffery til NRK og fortsetter: – Det er fordi dette handler om fotball og også om så mye mer. Det handler om idrettsglede og fellesskap. Og også det å gi mennesker, som folk kanskje vanligvis ikke har troen på, at de også kan være med og oppleve mestring. Overraskelsen ble sluppet hos Frelsesarmeen på Sagene i Oslo fredag. – Det kommer til å bli en folkefest i Oslo neste år. De skal kjempe for landet og for verdighet, sier Vedum til NRK.

Ord sky bassert på artikkel: 936850
millioner - arrangere - gatefotball - Frelsesarmeens - Rusomsorg - Nyheten - sparkes - Tyskland - forbindelse - landslaget - Slagsvold - Jaffery - overraskelsen - verdensmesterskapet - trengte - regjeringen - besluttet - fortsetter - handler - idrettsglede - fellesskap - mennesker - kanskje - vanligvis - oppleve - mestring - Overraskelsen - sluppet - folkefest - verdighet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »