Liverpool vant igjen – la press på United
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:20.24)
    Liverpool slet med uttellingen, men vant 1-0 hjemme mot Brentford. Nå skiller det bare ett poeng opp til den gjeve 4.-plassen i Premier League. 4.-plasserte Manchester United har riktig nok to kamper til gode på erkerivalen, men kikker seg nok over skulderen i retning Jürgen Klopps menn. Mohamed Salah ble matchvinner etter 12 minutter i lørdagens sliteseier. Han regisserte selv angrepet der han puttet ballen i mål etter en fin heading ned fra Virgil van Dijk. Begge lag skapte farligheter utover i kampen, og Brentford satte dessuten ballen i mål. Bryan Mbeumo ble imidlertid korrekt avvinket for offside da han så ut til å ha utlignet etter 40 minutter. I annen omgang brente Cody Gakpo to kjempesjanser til å øke vertenes ledelse. Han kunne imidlertid puste lettet ut ettersom Brentford aldri klarte å score. Trepoengeren var særdeles viktig for Liverpools ambisjoner om europacupspill neste sesong. En europaligaplass er nesten i boks, mens drømmen om mesterligaen heller ikke er helt over. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 830020
Liverpool - uttellingen - Brentford - skiller - plassen - Premier - plasserte - Manchester - erkerivalen - skulderen - retning - Mohamed - matchvinner - minutter - lørdagens - sliteseier - regisserte - angrepet - heading - farligheter - dessuten - imidlertid - korrekt - avvinket - offside - utlignet - kjempesjanser - vertenes - ledelse - ettersom - Trepoengeren - særdeles - Liverpools - ambisjoner - europacupspill - europaligaplass - drømmen - mesterligaen -