Sport

Liten annonse
    Haaland: – Kan ikke leve normalt lenger
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:08.19)
    I et større intervju forteller Erling Braut Haaland om livet som en av verdens aller største fotballstjerner. – Jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. Men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det, sier han til Viaplay. Jærbuen, som ble seriemester med Manchester City på søndag, satt seg ned med Viaplay for å prate om suksessen, dagen etter at han feiret gullet med lagkameratene på en nattklubb i Manchester. I intervjuet sier han at han ikke gjør så mye annerledes før, bortsett fra å motta litt mer behandling enn før. Men at livet har endret seg, er det liten tvil om. – Livet har endret seg. Jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier Haaland. – Jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg. Det tror jeg er nøkkelen her. Det er akkurat det jeg har. Det gjør meg ikke så mye, legger han til. Jærbuen står med 53 mål i alle turneringer denne sesongen. Manchester City jakter trippelen - Premier League, Mesterligaen og FA-cupen, og en allerede glimrende debutsesong kan bli historisk god for Haaland.

Ord sky bassert på artikkel: 834347
Haaland - normalt - intervju - forteller - verdens - største - fotballstjerner - vanskelig - normale - tingene - Viaplay - Jærbuen - seriemester - Manchester - suksessen - lagkameratene - nattklubb - intervjuet - annerledes - bortsett - behandling - nøkkelen - akkurat - turneringer - sesongen - trippelen - Premier - Mesterligaen - allerede - glimrende - debutsesong - historisk -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »