Sport

Liten annonse
    Ruud tapte i generalprøven før French Open
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:21.49)
    Casper Ruud vant ATP250-turneringen i Genève i både 2021 og 2022. I år sa det imidlertid stopp i kvartfinalen mot Nicolas Jarry, i det som er Ruuds generalprøve før French Open. Ruud tok seg i fjor til finalen i French Open, den eneste av de fire Grand Slam-turneringene som spilles på grus, favorittunderlaget til Ruud. Nordmannen vant ganske greit det første settet mot Jarry 6-3, mens spillerne fulgte hverandre svært tett i det andre. Ingen servebrudd førte til tiebreak, hvor chileneren vartet opp med storspill og vant 7-2. I det tredje settet var det Jarry som brøt først, men Ruud svarte med å bryte umiddelbart tilbake opp til 4-4. På stillingen 5-5 var det Jarry som brøt igjen. Dermed kunne han på stillingen 6-5 serve hjem kampen, mens Ruud måtte bryte for å ta kampen til et avgjørende tiebreak. Det klarte han ikke og derrmed ble det exit i kvartfinalen for Ruud.

Ord sky bassert på artikkel: 835238
generalprøven - turneringen - imidlertid - kvartfinalen - Nicolas - turneringene - spilles - favorittunderlaget - Nordmannen - spillerne - hverandre - servebrudd - tiebreak - chileneren - storspill - umiddelbart - tilbake - stillingen - avgjørende - derrmed -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »