England vant knepent - Italia slo «marerittmotstander»
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:22.48)
    Det engelske landslaget vant, men kanskje ikke med de sifrene de forventet. Mot Malta endte det med 2-0 i London fredag Bare åtte minutter var spilt da Phil Foden sendte ballen via Maltas Enrico Pepe og inn i mål. Et fullstappet Wembley forventet flere scoringer, men det fikk de ikke før Harry Kane satte inn kampens andre kvarteret før slutt. I Roma slapp Italia med skrekken mot «marerittmotstanderen» Nord-Makedonia og vant 5-2. Nord-Makedonia hindret italienerne i å ta seg til fjorårets VM i Qatar, men Matteo Darmian, Giacomo Raspadori, Stephan El Shaarawy og Federico Chiesa (2) sørget for tre italienske poeng fredag. Jani Atanasov (2) scoret for gjestene. England er allerede videre fra gruppe C, mens Ukraina og Italia kjemper om andreplassen. Landene møtes til skjebnekamp mandag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 883882
England - knepent - marerittmotstander - engelske - landslaget - kanskje - sifrene - forventet - minutter - fullstappet - Wembley - scoringer - kampens - kvarteret - skrekken - marerittmotstanderen - Makedonia - hindret - italienerne - fjorårets - Darmian - Giacomo - Raspadori - Stephan - Shaarawy - Federico - italienske - Atanasov - gjestene - allerede - Ukraina - kjemper - andreplassen - Landene - skjebnekamp -