Barcelona videre i Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:23.23)
    Barcelona er klar for åttedelsfinale i mesterligaen etter å ha vendt til 2-1-seier over Porto på hjemmebane. João Felix ble matchvinner. Pepê ga gjestene ledelsen i første omgang, men João Cancelo utlignet bare to minutter senere. I det 57. minutt sto Cancelo for forarbeidet da João Felix scoret vinnermålet. To portugisere skulle altså senke Porto. Barcelona er tre poeng foran Porto og Sjakhtar Donetsk og kan ikke ende utenfor topp to i gruppa ettersom de to rivalene møtes i siste runde. Den kampen blir et oppgjør om hvem som skal slå følge med Barcelona til åttedelsfinale og hvem som må nøye seg med europaligaspill. Sjakhtar Donetsk tok tidligere tirsdag en ny skalp på sin «hjemmebane» i Hamburg da Royal Antwerp ble slått 1-0. Midtstopper Mykola Matvijenko stupte fram ved nærmeste stolpe i det 12. minutt og nikket inn det presise frisparket fra Oleksander Zubkov. Målet ble kampens eneste. Den ukrainske klubben må vinne i Porto for å ta seg videre. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 887038
Barcelona - Mesterligaen - åttedelsfinale - mesterligaen - hjemmebane - matchvinner - gjestene - ledelsen - Cancelo - utlignet - minutter - forarbeidet - vinnermålet - portugisere - Sjakhtar - Donetsk - utenfor - ettersom - rivalene - oppgjør - europaligaspill - tidligere - tirsdag - Hamburg - Antwerp - Midtstopper - Matvijenko - nærmeste - presise - frisparket - Oleksander - kampens - ukrainske - klubben -