Manchester United rotet bort seier i skjebnekamp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:20.37)
    To ganger ledet Manchester United med to mål. Likevel rotet de bort seieren mot Galatasaray. Målfesten i den tyrkiske hovedstaden endte 3-3. Manchester United, som ble tatt imot med «Welcome to hell»-bannere fra Galatasaray-fansen, fikk en drømmestart på kampen. Allerede etter 18 minutter ledet de 2-0, takket være vakre mål signert Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes. Like før halvtimen var spilt reduserte Hakim Ziyech etter et frispark der André Onana ikke vartet opp med fantastisk keeperspill. Scott McTominay fikset ny tomålsledelse da han satte inn 3-1 etter pause, men igjen reduserte Ziyech med et frispark. Denne gangen etter god hjelp fra Onana, som vartet opp med en ordentlig keepertabbe da han slo ballen inn i eget nett. Bare minutter senere utlignet Kerem Akturkoglu til 3-3. Resultatet er på ingen måte gunstig for Manchester United, som fortsatt ligger sist i gruppe A. Nå er de helt avhengige av seier mot Bayern München i siste gruppespillskamp, og er også avhengig av at andre resultater går deres vei.

Ord sky bassert på artikkel: 887297
Manchester - skjebnekamp - Likevel - seieren - Galatasaray - Målfesten - tyrkiske - hovedstaden - Welcome - bannere - drømmestart - Allerede - minutter - signert - Alejandro - Garnacho - Fernandes - halvtimen - reduserte - frispark - fantastisk - keeperspill - McTominay - tomålsledelse - ordentlig - keepertabbe - utlignet - Akturkoglu - Resultatet - gunstig - fortsatt - avhengige - München - gruppespillskamp - resultater -