Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
    Mats Zuccarellos Minnesota Wild hadde et overtak mot Carolina Hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. Riktignok sørget Conner Dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. Fem minutter senere utlignet Jordan Staal for Hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte Jonas Brodin Wild tilbake i ledelsen 2-1. Det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. Men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. Denne gangen var det Andrei Svechnikov som utlignet for Hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. Den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. Et skudd fra Jack Drury gikk via ansiktet til Stefan Noesen og så forbi Wild-keeper Filip Gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. Mats Zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 912881
Zuccarello - Hurricanes - Zuccarellos - Minnesota - overtak - Carolina - perioder - hjemmebane - Riktignok - scoringen - hjemmelaget - midtveis - minutter - utlignet - sekunder - tilbake - ledelsen - resultatet - nøyaktig - Svechnikov - utgangspunktet - perioden - startet - ansiktet - Gustavsson - fastsatte - sluttresultatet - gjestene -