Leverkusen med nytt steg mot tittelen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:22.35)
    Leverkusen tok et nytt langt steg mot klubbens første bundesligatittel da Wolfsburg ble slått 2-0 søndag. Bayern München, som har vunnet serien 11 ganger på rad, reduserte lørdag luken til sju poeng ved å knuse Mainz 8-1. Søndag svarte Xabi Alonsos ubeseirede seiersmaskin og gjenopprettet ti poengs forsprang. Nathan Tella og Florian Witz scoret målene i en kamp der Wolfsburg måtte spille over en time i undertall etter at Moritz Jenz ble utvist for to gule kort. – Vi startet bra og hadde kontroll allerede før utvisningen deres. Vi kunne kanskje våget mer, men vi spilte fornuftig, sa Alonso til DAZN. Ledermålet kom i det 37. minutt da Alejandro Grimaldo herjet på siden og la ballen på hodet til Tella. Wirtz punkterte kampen med et volleyskudd i det 86. minutt. Leverkusen står med 21 seirer og fire uavgjorte etter 25 seriekamper, og nå er det bare ni runder igjen. Leverkusen er også i den tyske cupens semifinale og i europaligaens åttedelsfinale. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 916149
Leverkusen - tittelen - klubbens - bundesligatittel - Wolfsburg - München - reduserte - Alonsos - ubeseirede - seiersmaskin - gjenopprettet - forsprang - Florian - undertall - startet - kontroll - allerede - utvisningen - kanskje - fornuftig - Ledermålet - Alejandro - Grimaldo - punkterte - volleyskudd - uavgjorte - seriekamper - semifinale - europaligaens - åttedelsfinale -