Sport

Liten annonse
    Mørbanket Opseth på krykker: – Var veldig heldig
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:20.41)
    Silje Opseth fikk en dramatisk dag i bakken i Vikersund søndag. I prøveomgangen falt hun etter et hopp på 236,5 meter, før hun satte verdensrekord da hun sto på 230,5 meter i den andre omgangen halvannen time senere. Etter rennet var hun gjennom flere sjekker, hvor hun fikk stadfestet at hun ikke pådro seg noen brudd og at det står bra til med både kne og hode. Mandag kveld møtte hun NRK, med et plastret ansikt og med krykker. – Jeg tror det ser verre ut enn det er. Heldigvis. Jeg tror jeg var veldig heldig, sier Opseth. – Hvilken følelse våknet du opp med i kroppen i dag? – Ganske sår. Stiv og støl. Egentlig vondt i hele kroppen da jeg skulle rikke meg ut av senga. Det er hovedsakelig det at jeg er kraftig forslått, sier hun. – Jeg tråkket ganske heftig over på den ene ankelen, så jeg skal ta en MR av den senere denne uka. Og så er jeg bare mørbanket. Opseth forteller at hun er lettet over at det ikke gikk verre. – Da jeg så på videoen i etterkant, så tenkte jeg «shit, det var merkelig at kneet eller noe ikke røk der». For det kunne fort skjedd. Jeg er takknemlig for at det gikk bra. Opseth står over tirsdagens NRK-sendte NM i stor bakke i Lillehammer.

Ord sky bassert på artikkel: 918477
Mørbanket - krykker - dramatisk - Vikersund - prøveomgangen - verdensrekord - halvannen - gjennom - sjekker - stadfestet - plastret - Heldigvis - Hvilken - følelse - kroppen - Egentlig - hovedsakelig - kraftig - forslått - tråkket - ankelen - mørbanket - forteller - videoen - etterkant - merkelig - takknemlig - tirsdagens - Lillehammer -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »